Potetsuppe med sprøstekt bacon og geitostscones.

Potetsuppe er enkelt, billig og godt!
Unn deg litt sprøstekt bacon på toppen,
og noen knallgode scones til,
så har du en herlig høstlig middag!

Hvit og lekker potetsuppe… (ikke posesuppe….POTETsuppe!)

Servert med nydelige geitostscones!

Potetsuppe.

6 poteter
1/2 stor purreløk
1 løk
ca 2 ss margarin til steking
8-9 dl kraft/buljong
1 dl kremfløte
Pepper
(litt mye til 4 personer;0))

Sprøstekt bacon til servering.

Skrell og skjær potetene i skiver, hakk løk og purre
.
Fres løk og purre mykt i margarin over middels varme.
Ha i potetene og fres de litt de og.
Hell over kraften/buljongen.

 Sånn at det akkurat dekker potetene.
 
La koke til potetene er godt møre. Finn så frem stavmikseren.
 
Og kjør i vei til en glatt suppe, som nesten blir purè…
Kan du forresten se at jeg slo av lyset over ovnen……Og byttet kamera…..kanskje smart å enten HA lys eller IKKE !!!
Men det er samme suppen altså….
Ha i kremfløte og pepper, og så må du smake, har du egen kraft?
Var den salt? Har du sterk buljong?? La unge som gamle smake, og få en perfekt suppe!

Sprøstek litt bacon, klipp over litt fersk timian….

Og ha litt godt brød til,
eller disse lekre scones med geitost…..

Og måltidet er komplett!!

Geitostscones skal jeg blogge etter fjelltur med Bonnie,
de var bare SÅ gode, og Gubben og Guttene ble lang i maska da jeg sa de var med geitost,
de var nemlig veldig begeistret:0)
(Oppskriften ligger nå her)

Da går vi, Bonnie og jeg,
med radioresepsjonen på øret,
og latter i strupen:0)

 

0 kommentarer til «Potetsuppe med sprøstekt bacon og geitostscones.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.